Jaké “metrovky“? Co si pod tímto označením má našinec představit. Odpověď je jednoduchá, METROVOU pizzu, pravou od našich pizzařů, školených v Itálii, kteří pizze opravdu rozumí!
Základem pizzy je dobré těsto a zásadně čerstvé suroviny. Připravuje se ze základních surovin: z vody, mouky, soli a droždí. POZOR žádné vejce. Důležité je i správné odpočinutí neboli uležení těsta. Vyberte, co máte rádi: sýry, prosciutto, rukolu… šup s tím do pece.
Domácí tagliatelle se zeleným chřestem, dušenou šunkou a rajčaty Datterino
Nabízíme domácí italskou kuchyni se vším co se peče. Prostě „FORNO“ italsky pec. Náš šéfpizzař připravuje pizzu, jednoduchou, z kvalitních surovin a tak trochu návykovou.
Naše pizza navíc nespadá do kategorie „zabiják“, po dojezení se nebudete cítit nijak těžce.
Základ nabídky tvoří od pizzy přes lasagne a další těstoviny až po SPECIALITY včetně tzv.METROVKY, metrové pizzy.
Červené kostkované ubrusy, dřevěný nábytek, rustikální dekorace a pec na dřevo přímo v restauraci, to je naše pizzerie, focaccerie.
Malá ukázka našich prvotřídních jídel, připravovaných z čerstvých a kvalitních surovin.
Alforno Focacceria Italiana / Petrské náměstí 4, 110 00, Praha 1
+420 222 316 011 / info@al-forno.cz
Otevírací doba: Pondělí - Neděle 11:00 - 23:00
PROVOZOVATEL:
Fine Food CZ s.r.o.
IČO: 28399617
DIČ: CZ28399617
Společnost zapsaná v obchodním rejstříku Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 138774
Odpovědný vedoucí: David Hudos
Šéfkuchař: Petr Dlouhý
" Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin."